loading...
مجله اینترنتی 7 ایرونی
آخرین ارسال های انجمن
عنوان پاسخ بازدید توسط
ایمیل های شما برای شرکت در مسابقه 6 386 shahram
هدر لایه باز با موضوع تفریحی سری اول 0 208 shahram
4 کد کاربردی و مفید برای وبلاگ یا وب سایت 0 163 shahram
کد بنر گوشه باقابلیت مخفی کردن بنر و باز شدن لینک 0 121 shahram
کد اسلایدر زیبای آخرین نظرات 0 154 shahram
ابزار گوگل پلاس حرفه ای و زیبا 0 156 shahram
کد تبلیغات متنی برای تمام سیستم ها 0 170 shahram
دربی تهران (( بنظر شما کدوم تیم میبره؟ )) 1 172 shahram
ایجاد امکانات در انجمن 0 118 shahram
سایت طراحیون مسدود شد 1 187 shahram
جلوگیری از کپی کردن مطالب 1 167 soft
عکس جدید امیر آقایی با ظاهری متفاوت در رودخانه 2 195 soft
ترول های با مزه سری اول 2 202 soft
تاپیک جامع سفارش کاور برای شبکه اجتماعی به رایگان 2 267 soft
کسی هست یه قالب خوب به من معرفی کنه 1 180 shahram
طراحی رایگان بنر برای کاربران انجمن 3 379 shahram
نوشته بصورت نئون 0 129 shahram
حرکت متن در نوار وضعیت 0 105 shahram
بارش برف 0 108 shahram
پیام خوش امد گویی 0 109 shahram
کد قفل کردن راست کليک 0 100 shahram
دانلود اکشن حرفه ای برای زیباتر کردن عکس 0 121 sam17
قالب کامل عکس چت 0 148 shahram
قالب کامل ربو چت (robochat) برای چت روم 0 118 shahram
اسکریپت وبلاگدهی وطن بلاگ نسخه 4.1 همراه با آموزش نصب 0 111 shahram
میگم یه وقت زشت نباشه ! ( طنز ) 2 170 shahram
تصادف وحشتناک تریلی با 25 خودرو در تبریز !+ تصاویر 2 160 shahram
دوست داری تو کدوم موقعیت باشی ( طنز ) 2 176 shahram
اوباما رو ببین !!! 2 155 shahram
اگه می تونی این جمله ها رو تکرار کن !!! 1 106 morebi
علیرضا بازدید : 114 1392/11/27 نظرات (0)

گریپ فروت، از مرکبات بومی مناطق نیمه استوایی است که بخاطر مزه ترش تا نیمه شیرینش شناخته می شود که اولین بار در قرن هجدهم در باربادوس پرورش یافت. آن زمان به آن "میوه ممنوعه" گفته شد و همیشه آن را با دارابی (یا پومیلو) اشتباه می گرفتند. در زیر دستور تهیه دو دسر از این میوه را آورده ایم.

تارت گریپ فروت


مواد لازم:

•    1 بسته خمیر مخصوص تارت

•    3 قاشق غذاخوری شکر

•    2 قاشق غذاخوری کره، آب شده

•    6 قاشق غذاخوری نشاسته ذرت

•    یک هشتم قاشق چایخوری نمک

•    2 فنجان آب گریپ فروت قرمز تازه

•    زرده های 4 عدد تخم مرغ

•    2 قاشق چایخوری پوست رنده شده گریپ فروت

•    3 عدد گریپ فروت قرمز، پوست کنده

دستور تهیه:


1. خمیر تارت را با شکر و کره در کاسه ای بریزید و مخلوط کنید. سپس آن را در قالب های تارت ریخته و به شکل قالب دربیاورید.

2. آنها را 10 تا 12 دقیه در دمای 350 درجه فارنهایت در فر بپزید تا کمی قهوه ای شوند و سپس درآورید و کنار بگذارید.

3. نیم فنجان شکر، نشاسته ذرت و نمک را در ظرف متوسطی مخلوط کنید. آب گریپ فروت و زرده های تخم مرغ را به آن اضافه کنید. سپس آن را روی شعله متوسط حرارت دهید و گاهی هم بزنید. حدود 10 تا 12 دقیقه به حرارت دادن ادامه دهید تا این مخلوط غلیظ شود و بجوشد. سپس آن را از روی شعله بردارید و سه قاشق غذاخوری کره و پوست رنده شده گریپ فروت را به آن اضافه کنید.

4. حالا این مواد را داخل تارت ها بریزید و روی آنها را با پلاستیک بکشید. بگذارید حدود دو ساعت نیم در یخچال بماند.

5. حالا پره های گریپ فروت را در ظرفی بریزید و روی آنها دو قاشق غذاخوری شکر بپاشید و بگذارید سرد شود. سپس گریپ فروت ها را روی تارت ها بچینید.



گریپ فروت کبابی با طعم عسل و زنجبیل

مواد لازم:

•    2 عدد گریپ فروت بزرگ

•    4 قاشق چایخوری عسل

•    1 شاخه زنجبیل تازه

دستور تهیه:

1. پوست گریپ فروت ها را بشویید و هر دو را به دو نیم کنید و روی سینی فر که رویش کاغذ روغنی یا فویل کشیده اید بگذارید.



2. یک شاخه کوچک زنجبیل را پوست بکنید و با طرف سوراخ ریز رنده، آن را روی سطح برش خورده گریپ فروت ها رنده کنید. سپس یک قاشق عسل را روی هر چهار نیمه بچکانید.



3. حالا سینی فر را رو طبقه فوقانی فر بگذارید تا به شعله بالایی فر نزدیک باشد. قبل از گذاشتن گریپ فروت ها داخل فر، فر را گرم کنید. سپس سینی گریپ فروت ها را در فر بگذارید و حدود 5 تا 10 دقیقه بپزید تا سطح آنها طلایی شود. هر دو سه دقیقه یکبار آنها را چک کنید تا نسوزند.





4. سپس آنها را درآورید و بگذارید سرد شوند و با قاشق سرو کنید.





مطالب مرتبط
ارسال نظر برای این مطلب

کد امنیتی رفرش
اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • آمار سایت
  • کل مطالب : 1162
  • کل نظرات : 304
  • افراد آنلاین : 273
  • تعداد اعضا : 789
  • آی پی امروز : 419
  • آی پی دیروز : 65
  • بازدید امروز : 6,167
  • باردید دیروز : 84
  • گوگل امروز : 0
  • گوگل دیروز : 3
  • بازدید هفته : 9,334
  • بازدید ماه : 9,334
  • بازدید سال : 105,223
  • بازدید کلی : 1,435,508