loading...
مجله اینترنتی 7 ایرونی
آخرین ارسال های انجمن
عنوان پاسخ بازدید توسط
ایمیل های شما برای شرکت در مسابقه 6 386 shahram
هدر لایه باز با موضوع تفریحی سری اول 0 207 shahram
4 کد کاربردی و مفید برای وبلاگ یا وب سایت 0 163 shahram
کد بنر گوشه باقابلیت مخفی کردن بنر و باز شدن لینک 0 121 shahram
کد اسلایدر زیبای آخرین نظرات 0 154 shahram
ابزار گوگل پلاس حرفه ای و زیبا 0 156 shahram
کد تبلیغات متنی برای تمام سیستم ها 0 170 shahram
دربی تهران (( بنظر شما کدوم تیم میبره؟ )) 1 172 shahram
ایجاد امکانات در انجمن 0 118 shahram
سایت طراحیون مسدود شد 1 187 shahram
جلوگیری از کپی کردن مطالب 1 167 soft
عکس جدید امیر آقایی با ظاهری متفاوت در رودخانه 2 195 soft
ترول های با مزه سری اول 2 201 soft
تاپیک جامع سفارش کاور برای شبکه اجتماعی به رایگان 2 267 soft
کسی هست یه قالب خوب به من معرفی کنه 1 180 shahram
طراحی رایگان بنر برای کاربران انجمن 3 379 shahram
نوشته بصورت نئون 0 129 shahram
حرکت متن در نوار وضعیت 0 105 shahram
بارش برف 0 107 shahram
پیام خوش امد گویی 0 109 shahram
کد قفل کردن راست کليک 0 100 shahram
دانلود اکشن حرفه ای برای زیباتر کردن عکس 0 121 sam17
قالب کامل عکس چت 0 148 shahram
قالب کامل ربو چت (robochat) برای چت روم 0 118 shahram
اسکریپت وبلاگدهی وطن بلاگ نسخه 4.1 همراه با آموزش نصب 0 111 shahram
میگم یه وقت زشت نباشه ! ( طنز ) 2 169 shahram
تصادف وحشتناک تریلی با 25 خودرو در تبریز !+ تصاویر 2 160 shahram
دوست داری تو کدوم موقعیت باشی ( طنز ) 2 176 shahram
اوباما رو ببین !!! 2 154 shahram
اگه می تونی این جمله ها رو تکرار کن !!! 1 106 morebi
علیرضا بازدید : 90 1392/11/27 نظرات (0)

آماده سازی: 30 دقیقه


مواد لازم : برای 4 نفر

 خامه زده شده یك لیوان  قارچ خرد شده به شكل دلخواه  1 لیوان پیاز تا حد ممكن ریز خرد شده 1 عدد كره 25 گرم (حدود یك چهارم كره های معمولی)  فلفل  به میزان لازم آرد سفید 3 قاشق غذاخوری عصاره مرغ یك بسته كوچك شیر 4 لیوان نمک به میزان دلخواه


(استفاده از خامه كاملا متغیر و به دلخواه شماست)
فلفل (در صورت امكان از فلفل سیاه استفاده كنید)
آرد سفید (سعی كنید خیلی سرخالی نباشه و حتما الك شده باشه)
شیر (اگر پرچرب باشه خوشمزه تر میشه)


طرز تهیه :
1. پیازها در كره كمی سرخ كرده تا طلایی رنگ شود.
2. قارچ های خرد شده را به همراه ادویه به آن اضافه كرده تا زمانیكه طلایی رنگ شود سپس عصاره مرغ به همراه آرد را به مواد اضافه كرده هم بزنید.(سعی كنید در ظرف جدا مقداری از مواد را با آرد مخلوط كنید تا آرد شما گلوله نشود)


3. شیر را به مواد اضافه كرده و هم بزنید تا آرد در شیر حل شود سپس بگذارید مواد روی حرارت ملایم بماند تا زمانیكه كمی غلیظ شود.دقت كنید كه حرارت زیاد نباشد وگرنه قارچ ها آب میشوند و شكل زیبایی نخواهند داشت.
4. در آخر خامه زده شده را به مواد اضافه كرده هم بزنید.
5. سوپ را در ظرف ریخته روی آن را با قارچ خرد شده كه كمی تفت داده اید تزئین كنید.

مطالب مرتبط
ارسال نظر برای این مطلب

کد امنیتی رفرش
اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • آمار سایت
  • کل مطالب : 1162
  • کل نظرات : 304
  • افراد آنلاین : 53
  • تعداد اعضا : 789
  • آی پی امروز : 412
  • آی پی دیروز : 65
  • بازدید امروز : 2,352
  • باردید دیروز : 84
  • گوگل امروز : 0
  • گوگل دیروز : 3
  • بازدید هفته : 5,519
  • بازدید ماه : 5,519
  • بازدید سال : 101,408
  • بازدید کلی : 1,431,693