loading...
مجله اینترنتی 7 ایرونی
آخرین ارسال های انجمن
عنوان پاسخ بازدید توسط
ایمیل های شما برای شرکت در مسابقه 6 386 shahram
هدر لایه باز با موضوع تفریحی سری اول 0 208 shahram
4 کد کاربردی و مفید برای وبلاگ یا وب سایت 0 163 shahram
کد بنر گوشه باقابلیت مخفی کردن بنر و باز شدن لینک 0 121 shahram
کد اسلایدر زیبای آخرین نظرات 0 154 shahram
ابزار گوگل پلاس حرفه ای و زیبا 0 156 shahram
کد تبلیغات متنی برای تمام سیستم ها 0 170 shahram
دربی تهران (( بنظر شما کدوم تیم میبره؟ )) 1 172 shahram
ایجاد امکانات در انجمن 0 118 shahram
سایت طراحیون مسدود شد 1 187 shahram
جلوگیری از کپی کردن مطالب 1 167 soft
عکس جدید امیر آقایی با ظاهری متفاوت در رودخانه 2 195 soft
ترول های با مزه سری اول 2 201 soft
تاپیک جامع سفارش کاور برای شبکه اجتماعی به رایگان 2 267 soft
کسی هست یه قالب خوب به من معرفی کنه 1 180 shahram
طراحی رایگان بنر برای کاربران انجمن 3 379 shahram
نوشته بصورت نئون 0 129 shahram
حرکت متن در نوار وضعیت 0 105 shahram
بارش برف 0 107 shahram
پیام خوش امد گویی 0 109 shahram
کد قفل کردن راست کليک 0 100 shahram
دانلود اکشن حرفه ای برای زیباتر کردن عکس 0 121 sam17
قالب کامل عکس چت 0 148 shahram
قالب کامل ربو چت (robochat) برای چت روم 0 118 shahram
اسکریپت وبلاگدهی وطن بلاگ نسخه 4.1 همراه با آموزش نصب 0 111 shahram
میگم یه وقت زشت نباشه ! ( طنز ) 2 169 shahram
تصادف وحشتناک تریلی با 25 خودرو در تبریز !+ تصاویر 2 160 shahram
دوست داری تو کدوم موقعیت باشی ( طنز ) 2 176 shahram
اوباما رو ببین !!! 2 154 shahram
اگه می تونی این جمله ها رو تکرار کن !!! 1 106 morebi
علیرضا بازدید : 105 1392/10/25 نظرات (0)

آماده سازی: 2 ساعت
مدت انتظار: 30 دقیقه
مجموعاً: 2 ساعت و 30 دقیقه


مواد اولیه : برای 8 نفر

عسل  1/3 فنجان  فلفل قرمز (تازه پودر شده)  1 نوک انگشت زنجبیل (تازه رنده شده)  نصف قاشق چایخوری  آب 1 فنجان  شکر قهوه ای  1/3 فنجان سیر (تازه پودر شده) نصف قاشق چایخوری سس سویا نصف فنجان مرغ 6 تکه روغن نباتی 1 و نیم قاشق سوپخوری کره بادام زمینی (پر چرب) نصف فنجان سرکه سفید 1 و نیم قاشق سوپخوری سس ورسترشایر 1 و نیم قاشق سوپخوری روغن کنجد (بو داده) 3 قطره

 

مرغ 16 تکه (یا 2 تا 3 عدد سینه مرغ، تکه های نازک)

طرز تهیه کباب ساتای :
1. اگر غذا را روی کباب پز درست می کنید، سیخ ها را 10 دقیقه قبل از مزه دار کردن مرغ در آب خیس کنید.

 

طرز تهیه کباب ساتای, طرز پخت ساتای مرغ مزه دار شده


2. در یک کاسه ی بزرگ سرکه، روغن نباتی، سس سویا، سیر، آب، زنجبیل، شکر، فلفل قرمز، سس ووست شایر و روغن کنجد را با همزن بزنید.

 

طرز تهیه کباب ساتای, طرز پخت ساتای مرغ مزه دار شده


3. تکه های مرغ را به شکل زیر و رو به سیخ بکشید و در یک کیسه ی زیپی قرار دهید.

 

طرز تهیه کباب ساتای, طرز پخت ساتای مرغ مزه دار شده


4. مواد مزه دار کننده را روی تمام سطح تکه های مرغ بریزید و در کیسه را ببندید و تکان دهید تا روی کل مرغ ها پوشانده شود. به مدت حداقل 2 ساعت (و نه بیشتر از 8 ساعت) در یخچال قرار دهید. بعد از مزه دار شدن سیخ ها را از درون کیسه بیرون بیاورید و مواد مزه دار کننده را برای مخلوط جلا دهنده ی بادام زمینی کنار بگذارید.

 

طرز تهیه کباب ساتای, طرز پخت ساتای مرغ مزه دار شده


5. مواد مخلوط جلا دهنده ( کره ی بادام زمینی، عسل، آب و باقیمانده ی مخلوط مزه دار کننده) را داخل یک قابلمه با هم ترکیب کنید و روی حرارت متوسط قرار دهید. آنقدر هم بزنید تا به خوبی حل شوند و مخلوط جوش بیاید.

 

طرز تهیه کباب ساتای, طرز پخت ساتای مرغ مزه دار شده


6. ظرف را از روی شعله بردارید و بگذارید کنار تا بر روی ساتای آماده شده بمالید. ساتای را در فر با دمای 375 درجه فارنهایت (190 درجه سانتی گراد) به مدت 20 دقیقه یا آنقدر که دمای داخلی به 160 درجه فارنهایت (70 درجه سانتی گراد) برسد بپزید. یا روی کباب پز با شعله ی کم کباب کنید تا کاملاً بپزد. مخلوط جلا دهنده ی بادام زمینی را روی آن بمالید یا داخل ظرف بریزید.

 

طرز تهیه کباب ساتای, طرز پخت ساتای مرغ مزه دار شده


7. روی آن را تزئین کنید.

 

طرز تهیه کباب ساتای, طرز پخت ساتای مرغ مزه دار شده


منبع : sooran.com

مطالب مرتبط
ارسال نظر برای این مطلب

کد امنیتی رفرش
اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • آمار سایت
  • کل مطالب : 1162
  • کل نظرات : 304
  • افراد آنلاین : 201
  • تعداد اعضا : 789
  • آی پی امروز : 416
  • آی پی دیروز : 65
  • بازدید امروز : 3,215
  • باردید دیروز : 84
  • گوگل امروز : 0
  • گوگل دیروز : 3
  • بازدید هفته : 6,382
  • بازدید ماه : 6,382
  • بازدید سال : 102,271
  • بازدید کلی : 1,432,556